Anne Maries hagestueputer.

Jeg har brukt mye stoff, tråd og tid på å sy mer nyttige småsaker. Handlenett (bruk mindre plast!), sminkepunger, mapper med innsyn, evighetsskjerf.....

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle tilbringe så mye tid ved symaskinen, men jeg ser at det har blitt mange lange netter, for ikke å si tidlige morgener der. Det er slik at når jeg er i gang med et sømarbeid er det utrolig vanskelig, for ikke å si umulig å legge det fra meg og gå til sengs, så lenge det ikke er ferdig sydd.

Jeg sydde tre puter til Anne Maries hagestue i et fint, delikat sommerfuglstoff. BIldet på FB resulterte i en bestilling på 4 til fra en annen venninne. En brødkurv  i gave til jul resulterte i at jeg fikk en bestilling på en påskekurtv også, og da jeg hadde vært smart og sydd 6 kuvertbrikker, ble de solgt i samme slengen. Bilder av toalettpunger og innsynsmapper resulterte i salg av 2 stykker. Nei, inntektene står ikke på noen måte i stil til investeringene, men jeg hygger meg jo veldig med å sy disse tingene, så jeg får skrive det på hyggekontoen, ikke på bankkontoen.  Men jeg håper jo at folk som trenger noen små gaver vil spørre meg om å lage noe - å tjene penger på hobbyen gjør den bare enda triveligere.